Terveysvalmentajan esittely – Inka

Olen kahden lapsen äiti ja työskennellyt terveydenhuollon moninaisissa tehtävissä eri ympäristöissä. Työurani ajan olen itse tehnyt pääsääntöisesti vuorotyötä ja sen vuoksi näen jaksamisen sekä tukemisen sen haasteissa tärkeäksi. Miten saada voimavarat riittämään, kun työ tapahtuu epäsäännöllisesti eri vuorokauden aikoina.

Alkuperäiseltä koulutukseltani olen kätilö-sairaanhoitaja, jonka jälkeen myöhemmin jatkokouluttauduin terveydenhoitajaksi ja pätevöidyin työterveyshuoltoon. Olen FIHF ravintovalmentaja ja käynyt myös hyvinvointivalmentajan opintoja. Erityisesti minua kiinnostavat hyvinvoinnin moninaisuus, miten osa-alueiden (esim. uni, ravitsemus, liikunta) välille löytyy sopiva tasapaino, että kokonaisuus pysyy tukevasti pystyssä. Lisäksi tavoitteenani on aina löytää hyvinvointia ylläpitävien keinoja, voimavaroja ja yhdistää ne osaksi normaalia perusarkea.

Saan itse voimaa perheestä ja liikunnasta. Olen aikuisiällä löytänyt omaksi lajikseni juoksun, jonka kautta lataan akkuja ja vähän myös haastan itseäni. Haluan korostaa liikunnan tärkeyttä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osana mutta jokaisen oman tason ja mahdollisuuksien rajoissa.

Inka

Jaa artikkeli: