Parempaa palautumista ja kuormituksen hallintaa palautumisvalmennuksella.

Palautumisvalmennus yrityksen työkaluna

Palautumisvalmennuksen avulla voit kehittää osallistujien tilannetta ajasta ja paikasta riippumatta.

Valmennuksen avulla osallistujat tekevät muutoksia
jotka jäävät osaksi arkea ja valmennus:

Palautumisvalmennus yksilövalmennuksena

Palautumisvalmennus on kolmen kuukauden mittainen tapojen muutokseen keskittyvä valmennusohjelma, jonka tavoitteena on auttaa osallistujaa saavuttamaan pysyviä tapamuutoksia. 

Valmennus toteutetaan etänä hyvinvointisovellusta hyödyntäen ja se perustuu ratkaisukeskeisiin toimintamalleihin ja järjestelmälliseen tapojen muuttamiseen. Valmennuksessa tehtävät tapamuutokset ovat täysin yksilöllisiä ja sisältöä personoidaan henkilön haasteiden ja työnkuvan mukaan.

Palautumisvalmennus voidaan toteuttaa myös ryhmämuotoisena. 

Tunnistetulle kohderyhmälle

Usein yrityksissä on jo etukäteen tunnistettu työkyvyn edistämisen kannalta tärkeimmät kohderyhmät. Palautumisvalmennus on yleensä suunnattu erityisesti henkilöille, jotka kokevat kuormitusta, stressiä sekä unen ja palautumisen haasteita. Mahdollisesti jo uupumuksen ensimerkkejä. 

Aloitamme aina ensin kanssanne määrittelemällä tarkemmin tavoitellun kohderyhmän sekä heidän haasteensaValmennuksen sisältö personoidaan aina kohderyhmän haasteiden ja työnkuvan mukaan.

Valmennuksen sisältö

Tehty teille hyvin helpoksi

Meillä on vuosien kokemus valmennusten onnistuneesta toteutuksesta ja prosessit, viestintämateriaalit sekä raportointi on kehitetty toimiviksi monissa erilaisissa yrityksissä. Meidän kanssamme voit ottaa rennosti.

Prosessina

1. Ohjaus

Ennalta sovitun mallin mukaisesti tarjotaan kohderyhmän henkilölle mahdollisuutta osallistua valmennukseen (viestintä, esihenkilö, HR, tth)

2. Ilmoittaminen

1) Henkilö ilmoittautuu itse sähköisesti
2) Henkilön yhteystiedot lähetetään sähköisesti

3.Valmennus

Valmentaja on 24 tunnin sisällä puhelimitse yhteydessä valmennettavaan ja valmennus alkaa

4. Raportointi

Raportoimme sinulle kuukausittain valmennuksen etenemisestä ja kolmen kuukauden välein vaikuttavuudesta

Tuloksia ja vaikuttavuutta

Olemme intohimoisia vaikuttavuuden suhteen ja haluamme näyttää sinulle tuloksia jotka myös pysyvät. 

Palautumisvalmennuksen vaikuttavuudesta raportoimme sinulle muutoksista terveystuloksissa sekä vaikutuksesta työhön. Lisäksi saat arvion muutosten vaikutuksesta euroina.

Nostamme myös valmennuksesta esille aina huomioita työhön ja työyhteisöön liittyen kehittämistyönne tueksi.

Pilotoinnilla liikkeelle

Yhteistyöhön lähdemme usein liikkeelle pilotoinnin kautta, jotta voimme molemmin puolin oppia ja kehittää vaikuttavuutta teidän yrityksenne ympäristössä. Ennen pilotin alkua määrittelemme kanssanne oleelliset kohderyhmät, prosessit ja viestinnän miten kohderyhmä saavutetaan.

Pilotin tavoite on muokata palvelu teille vaikuttavaksi ja jatkuvaksi työkaluksi osaksi työkykyjohtamisen prosessejanne. Olemme toteuttaneet 1-50 henkilön pilotteja ja oleellista onkin, että sinä voit huoletta testata ja oppia palvelusta sekä saat varmuuden, että palvelu tuottaa tavoiteltuja tuloksia.

Ota yhteyttä

Onko teidän yrityksessä tunnistettu haasteita palautumisen ja kuormituksen suhteen? Me voimme auttaa.  

Jätä viesti niin olen sinuun yhteydessä, kartoitetaan aluksi teidän kohderyhmänne ja heidän haasteensa.

Ajasta ja paikasta riippumatta

Työ tiiviisti mukana

Tiedätte koko ajan missä mennään

Tapojen muutokseen erikoistuneet valmentajat

Koska järjestelmällinen tapojen muutos vaatii laajaa ymmärrystä ihmisen ajattelumalleista, käyttäytymisestä, tapoihin vaikuttavista taustatekijöistä ja elintavoista, ei valmentajana voi toimia kuka tahansa. Valmentajillamme on yhteensä yli 40 vuoden kokemus valmentamisesta ja he ovat erikoistuneet tapojen valmentamiseen. Valmentajillamme on terveydenhuollon pohjakoulutus.

Työntekijänne ovat turvallisissa käsissä.

Marko Pirhonen
Valmentaja

Marko on tehnyt valmennustyötä jo yli 25 vuotta ja on yksi Suomen kokeneimmista työyhteisöjen terveyden valmentajista. Marko on pohjakoulutukseltaan fysioterapeutti.

Unen ja levon arvostamiseni on kasvanut ja se jo helpottaa nukkumaan menoa. Olen pirteämpi ja jaksan enemmän. Ruokailun rytmittäminen on myös ollut tärkeä asia. Liikunta on palannut jälleen elämääni. Kiitos Marko tästä antoisasta matkasta oman hyvinvointini tukipilareille! Asenne millä tätä hoidat, toimii!

Sari Coutentacis
Valmentaja

Sari on kokenut ratkaisukeskeisen valmennuksen ammattilainen, palautumisohjaaja ja lyhytterapeutti. Sari on pohjakoulutukseltaan fysioterapeutti.

Sari oli erittäin ammattitaitoinen, hyvin tarkkanäköinen ja empaattinen. Sain Sarin avulla pysäytettyä tilanteeni heikentymisen ja käännettyä sen hitaasti, mutta varmasti kohti parempaa. Sari loi minuun uskoa ja luottamukseni tulevaan lisääntyi joka kerta Sarin kanssa juttelun jälkeen. Keskustelut olivat minulle henkireikä.”

Ota yhteyttä

Onko teidän yrityksessä tunnistettu haasteita palautumisen ja kuormituksen suhteen? Me voimme auttaa.  

Jätä viesti niin olen sinuun yhteydessä, kartoitetaan aluksi teidän kohderyhmänne ja heidän haasteensa.

Ota yhteyttä