Terveempi arki.
Yksi tapa kerrallaan.

Olemme tapojen muutokseen ja vaikuttavaan terveyden edistämiseen erikoistunut yritys. Omaamme kokemusta terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä yli 500 yrityksen ja 10 000 henkilön valmennuksesta yli 15 vuoden ajalta. 

Olemme valmiita tekemään kaikkemme jotta sinä ja henkilöstösi saavutatte terveemmän arjen. Yksi tapa kerrallaan. 

 

Me

Tavoitteemme on saada aikaiseksi pieniä, mutta pysyviä mullistuksia osallistujien elämässä. Haluamme, että tulevaisuudessa jokaisella henkilöllä on mahdollisuus saada tukea elämäntapamuutokseensa ja vaikuttaa omaan terveyteensä positiivisesti silloin kun tarve on kaikkein suurin. Niin että jokaisella riittäisi virtaa sille mikä on kaikkein tärkeintä elämässä. 

Topi Valtakoski

Toimitusjohtaja

Topi on toiminut yritysten terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen ja johtamisen parissa yli 15 vuotta. Topi on luonut alalle useita uusia palvelukonsepteja ja konsultoinut sekä asiakasyrityksiä, että muita alan toimijoita.

Marko Pirhonen

Päävalmentaja

Marko on tehnyt valmennustyötä jo yli 25 vuotta ja on yksi Suomen kokeneimmista työyhteisöjen terveyden valmentajista. Marko on pohjakoulutukseltaan fysioterapeutti. 

Lue lisää

Sari Coutentacis

Terveysvalmentaja

Sari on kokenut ratkaisukeskeisen valmennuksen ammattilainen, palautumisohjaaja ja lyhytterapeutti. Sari on pohjakoulutukseltaan fysioterapeutti.

Lue lisää

Inka Valtakoski

Terveysvalmentaja

Inka on pitkän linjan terveydenedistäjä, joka on toiminut terveydenhuoltoalalla eri tehtävissä yli 15 vuoden ajan. Inka on pohjakoulutukseltaan työterveyshoitaja. 

Lue lisää