Parempaa terveyttä ja työkykyä kohdennetulla ryhmävalmennuksella.

Terveysvalmennuksen avulla voit kehittää teille tärkeiden kohderyhmien tilannetta ajasta ja paikasta riippumatta.

Valmennuksen avulla osallistujat tekevät muutoksia
jotka jäävät osaksi arkea ja valmennus:

Terveysvalmennus ryhmässä

Terveysvalmennus on puolen vuoden mittainen tapojen muutokseen keskittyvä valmennusohjelma, jonka tavoitteena on auttaa osallistujaa saavuttamaan pysyviä tapamuutoksia ja terveempi arki. Osallistujista kasataan 3-10 henkilön ryhmiä, mikä mahdollistaa vertaistuen valmennuksen aikana.

Valmennus toteutetaan etänä hyvinvointisovellusta hyödyntäen ja se perustuu ratkaisukeskeisiin toimintamalleihin ja järjestelmälliseen tapojen muuttamiseen. Valmennuksessa tehtävät tapamuutokset ovat täysin yksilöllisiä ja ryhmätapaamisten sisältö personoidaan ryhmän haasteiden ja työnkuvan mukaan.

Terveysvalmennus voidaan toteuttaa myös yksilövalmennuksena, jolloin mukaan voi ilmoittautua joustavasti milloin henkilölle itselle sopii parhaiten.

Tunnistetuille kohderyhmille

Usein yrityksissä on jo etukäteen tunnistettu terveyden edistämisen kannalta tärkeimmät kohderyhmät. Terveysvalmennus on yleensä suunnattu erityisesti henkilöille, joilla on useampia samanaikaisia terveysriskejä ja kuormitustekijöitä. Aloitamme aina ensin kanssanne määrittelemällä tarkemmin tavoitellun kohderyhmän sekä heidän haasteensa

Valmennuksen sisältö personoidaan aina kohderyhmän haasteiden ja työnkuvan mukaan.

Valmennuksen sisältö

Tehty teille hyvin helpoksi

Meillä on vuosien kokemus valmennusten onnistuneesta toteutuksesta ja prosessit, viestintämateriaalit sekä raportointi on kehitetty ja todettu toimiviksi monissa erilaisissa yrityksissä. Meidän kanssamme voit ottaa rennosti.

Tuloksia ja vaikuttavuutta

Olemme intohimoisia vaikuttavuuden suhteen ja haluamme näyttää sinulle tuloksia jotka myös pysyvät. 

Alta voit katsoa terveysvalmennuksen tuoreimman vaikuttavuusraportin. 

Previous slide
Next slide

Prosessina

1. Ohjaus

Ennalta sovitun mallin mukaisesti tarjotaan kohderyhmän henkilölle mahdollisuutta osallistua valmennukseen (viestintä, esimies, HR, tth)

2. Ilmoittaminen

1) Henkilö ilmoittautuu itse sähköisesti
2) Henkilön yhteystiedot lähetetään sähköisesti

3.Valmennus

Valmentaja on  yhteydessä valmennettaviin, kasaa ryhmät ja valmennus alkaa

4. Jatkuva raportointi

Raportoimme sinulle kuukausittain valmennuksen etenemisestä ja kolmen kuukauden välein vaikuttavuudesta

Pilotoinnilla liikkeelle

Yhteistyöhön lähdemme usein liikkeelle pilotoinnin kautta, jotta voimme molemmin puolin oppia ja kehittää vaikuttavuutta teidän yrityksenne ympäristössä. Ennen pilotin alkua määrittelemme kanssanne tarkemmin kohderyhmän, prosessit ja viestinnän miten kohderyhmä saavutetaan.

Pilotin tavoite on muokata palvelu teille vaikuttavaksi ja jatkuvaksi työkaluksi osaksi työkykyjohtamisen prosessejanne. Olemme toteuttaneet 1-50 henkilön pilotteja ja oleellista onkin, että sinä voit huoletta testata ja oppia palvelusta sekä saat varmuuden, että palvelu tuottaa tavoiteltuja tuloksia.

Ota yhteyttä

Onko teidän yrityksessä tunnistettu terveyden ja työkyvyn edistämisen näkökulmasta tärkeitä kohderyhmiä? Me voimme auttaa. 

Jätä viesti niin olen sinuun yhteydessä, kartoitetaan aluksi teidän kohderyhmänne ja heidän haasteensa.

Ajasta ja paikasta riippumatta

Työnkuvan mukaan personoitu sisältö

Tiedätte koko ajan missä mennään

Ei pikavoittoja, vaan pysyviä muutoksia

Valmennus on suunniteltu niin, että siihen on helppo osallistua oman arjen ehdoilla ja jokainen saavuttaa onnistumisia. Valmennus lähtee aina liikkeelle henkilön omasta tilanteesta ja muutosvalmiuden tasosta. 

Emme tavoittele pikavoittoja ja mahdollisimman suuria tuloksia lyhyessä ajassa, vaan pysyviä muutoksia sekä oppia
miten osallistuja voi jatkossakin muuttaa tapojaan. Kaikki isot ja nopeat muutokset ihmisten tavoissa on nimittäin lähtökohtaisesti tuomittuja epäonnistumaan. Kyseessä on osallistujan kannalta ennen kaikkea oppimisprosessi.

Luomme tapoja jotka pysyvät.

Kokemuksia Terveysvalmennuksesta

Tässä osa valmennettaviemme kokemuksista, lisää voit lukea TÄÄLTÄ.

Ota yhteyttä

Onko teidän yrityksessä tunnistettu terveyden ja työkyvyn edistämisen näkökulmasta tärkeitä kohderyhmiä? Me voimme auttaa. 

Jätä viesti niin olen sinuun yhteydessä, kartoitetaan aluksi teidän kohderyhmänne ja heidän haasteensa.

Ota yhteyttä