Terveempi arki.
Yksi tapa kerrallaan.

Me Preveniassa teemme vaikuttavaa terveyden edistämistä tapojen muutoksen kautta.

Omaamme kokemusta yritysten terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä yli 500 yrityksen ja 10 000 henkilön valmentamisesta yli 15 vuoden ajalta.  Palvelumme täydentävät työterveyshuollon palveluita sekä kuntoutuspolkuja ja voidaan suorittaa samanlaisena ajasta ja paikasta riippumatta. Palveluihimme on osallistunut henkilöitä yli 130:ltä paikkakunnalta ympäri Suomen.

Palvelumme

Kaiken toimintamme lähtökohtana on henkilön oma arki ja muutoksen tekeminen sen ehdoilla. Emme tavoittele pikavoittoja, vaan pysyviä muutoksia terveydessä. Kaikki käyttämämme menetelmät ja työkalut perustuvat tieteellisen taustaan ja valmentajinamme toimivat kokeneet terveydenhuollon ammattilaiset.

Terveempi henkilöstö – kanavan uusimmat jutut:

Mihin terveysvalmentajia tarvitaan?

Niin kuin joka puolelta voimme lukea tänä päivänä, on terveydenhuolto isossa murrosvaiheessa. Digitaalisuus pyyhkäisee yli yhteiskuntamme ja siinä samassa se muuttaa vahvasti myös terveydenhuollon totuttuja…
All articles loaded
No more articles to load

Tilaa Terveempi henkilöstö –kanavan vinkit suoraan sähköpostiisi.

Tilaamalla kanavamme saat itsellesi sisältöä henkilöstön tapojen edistämisestä, terveyden ja hyvinvoinnin johtamisesta sekä tietoa satunnaisesti tietoa palveluistamme. Voit perua tilauksen aina halutessasi.

Lue tietosuojaselosteemme tästä

Asiakkaitamme

Näin onnistut tapojen muutoksessa