Terveempi arki.
Yksi tapa kerrallaan.

Me Preveniassa teemme vaikuttavaa terveyden edistämistä tapojen muutoksen kautta.

Omaamme kokemusta yritysten terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä yli 500 yrityksen ja 10 000 henkilön valmentamisesta yli 15 vuoden ajalta.  Palvelumme täydentävät työterveyshuollon palveluita sekä kuntoutuspolkuja ja voidaan suorittaa samanlaisena ajasta ja paikasta riippumatta. Palveluihimme on osallistunut henkilöitä yli 130:ltä paikkakunnalta ympäri Suomen.

Palvelumme

Kaiken toimintamme lähtökohtana on henkilön oma arki ja muutoksen tekeminen sen ehdoilla. Emme tavoittele pikavoittoja, vaan pysyviä muutoksia terveydessä. Kaikki käyttämämme menetelmät ja työkalut perustuvat tieteellisen taustaan ja valmentajinamme toimivat kokeneet terveydenhuollon ammattilaiset.

Terveempi työ – kanavan uusimmat jutut:

Näillä vinkeillä lisäät liikunta-aktiivisuutta työpaikallasi

Aina ei tarvitse tehdä kalliita kampanjoita pystyäkseen edistämään henkilöstön liikunta-aktiivisuutta. Tässä blogissa annan vinkkejä miten voit lisätä liikunta-aktiivisuutta työpaikallasi joko ilmaiseksi tai puoli-ilmaiseksi. Yritysympäristössä voimme…
All articles loaded
No more articles to load

Tilaa Terveempi työ –kanavan vinkit suoraan sähköpostiisi.

Tilaamalla kanavamme saat itsellesi sisältöä henkilöstön tapojen edistämisestä, terveyden ja hyvinvoinnin johtamisesta sekä satunnaisesti tietoa palveluistamme. Voit perua tilauksen aina halutessasi.

Lue tietosuojaselosteemme tästä

Asiakkaitamme mm.